MENU (16.12. – 20.12.2024)
Polévka: | |
Pondělí: | Česneková s krutony a sýrem |
Krkovička s cibulkou a slaninou, rýža, okurek | 160.- |
Kuřecí na grilu s hranolkama a čedarovou omáčkou, zeleninový salát | 170.- |
Dančí medailonky na grilu, hranolky, tatarka | 190.- |
Úterý: | Brokolicová |
Špagety s omáčkou bolognese a parmazán | 160.- |
Smažené rybí filé s vařenýma bramborama, okurkový salát | 170.- |
Hovězí rib eye steak s nivovým máslem, hranolky tatarka | 250.- |
Středa: | Gulášová |
Vepřová kýta na smetaně s knedlů | 160.- |
Zapečené brambory s vepřovým masem, sýrem a smetanou, okurek | 160.- |
Hovězí rib eye steak s nivovým máslem, hranolky, tatarka | 250.- |
Čtvrtek: | Zeleninová |
Vepřový česnekový řízek s vařenýma bramborama, okurek | 160.- |
Panenka s hříbkovou omáčkou a gnocchi | 170.- |
Kachní prso s bazalkovým zelím | 220.- |
Pátek: | Fazolová |
Rozstřelený hovězí ptáček s rýžů | 160.- |
Mleté hovězí s čedarem na grilu, hranolky, tatarka | 180.- |
Pečené koleno, hořčica, křen, feferonky, chleba | 180.- |