MENU (16.12. – 20.12.2024)

Polévka:
Pondělí:Česneková s krutony a sýrem
Krkovička s cibulkou a slaninou, rýža, okurek160.-
Kuřecí na grilu s hranolkama a čedarovou omáčkou, zeleninový salát170.-
Dančí medailonky na grilu, hranolky, tatarka190.-
Úterý:Brokolicová
Špagety s omáčkou bolognese a parmazán160.-
Smažené rybí filé s vařenýma bramborama, okurkový salát170.-
Hovězí rib eye steak s nivovým máslem, hranolky tatarka250.-
Středa: Gulášová
Vepřová kýta na smetaně s knedlů160.-
Zapečené brambory s vepřovým masem, sýrem a smetanou, okurek160.-
Hovězí rib eye steak s nivovým máslem, hranolky, tatarka250.-
Čtvrtek:Zeleninová
Vepřový česnekový řízek s vařenýma bramborama, okurek160.-
Panenka s hříbkovou omáčkou a gnocchi170.-
Kachní prso s bazalkovým zelím220.-
Pátek: Fazolová
Rozstřelený hovězí ptáček s rýžů160.-
Mleté hovězí s čedarem na grilu, hranolky, tatarka180.-
Pečené koleno, hořčica, křen, feferonky, chleba180.-